România - Ungaria 29-31, la Campionatul European de handbal. Cristina Neagu, scoasă cu targa de pe teren

Naţionala de handbal feminin a României a pierdut, miercuri seară, partida disputată contra echipei Ungariei, scor 31-29 , Cristina Neagu accidentându-se şi fiind scoasă cu targa de pe teren şi dusă la spital. Calificarea României în semifinale depinde de rezultatele celorlalte meciuri.

5360 afișări
Imaginea articolului România - Ungaria 29-31, la Campionatul European de handbal. Cristina Neagu, scoasă cu targa de pe teren

România - Ungaria, 29-31 la Campionatul European de handbal. Neagu, scoasă cu targa de pe teren

În prima repriză, meciul dintre naţionala de handbal feminin a României şi cea a Ungariei a fost destul de echilibrat, ecartul maxim fiind de trei goluri în favoarea tricolorelor. Cristina Neagu a marcat de şase ori, Crina Pintea a reuşit cinci goluri, Eliza Buceschi trei, Cristina Laslo două, iar Cristina Florica unul. Iulia Dumanska a apărat trei aruncări din 12 (25%), Cristina Dedu una din nouă (11%) şi aceea de la şapte metri. Extremele României aproape că nu au contat în prima repriză. Florica şi Chiper au avut rare momente în care au creat pericol. De altfel, Iulia Chiper a avut o singură singură aruncare, ratată.

TITLURILE ZILEI

Ungaria începe însă mult mai bine cea de-a doua repriză, iar în minutul 32, România e condusă pentru prima dată în meci. Şase minute mai târziu şi trei lovituri ratate de românce, Ungaria măreşte diferenţa la două goluri, iar în minutul 42, ecartul se măreşte la cinci goluri, însă în favoarea echipei adverse.

În minutul 51, Cristina Neagu este împinsă, calcă greşit şi se accidentează, fiind scoasă cu targa de pe teren şi dusă la spital cu ambulanţa.

România pierde meciul cu Ungaria, scor 31-29, iar, pentru a ne califica în semifinale, avem nevoie ca Olanda să nu bată Germania la 13 goluri diferenţă în meciul care începe la ora 22:00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici