România-Ungaria, în sferturile de finală ale Jocurilor Olimpice

Sferturile de finală din cadrul turneului de handbal de la Jocurile Olimpice de la Beijing programează, marţi, următoarele meciuri: Norvegia-Suedia, Rusia-Franţa, România-Ungaria şi China-Coreea de Sud.

10 afișări
Imaginea articolului România-Ungaria, în sferturile de finală ale Jocurilor Olimpice

România-Ungaria, în sferturile de finală ale Jocurilor Olimpice

Ultimul meci din cadrul grupei B, între Coreea de Sud şi Ungaria, scor 33-22 (11-19), a stabilit ierarhia finală şi tabloul meciurilor din faza următoare.

Conform programului oficial, primul sfert de finală se va juca între Norvegia-Suedia (ora 7.00), urmat de România-Ungaria (ora 9.15), China-Coreea de Sud (ora 13.00) şi Rusia-Franţa (ora 15.15).

În această fază nu s-au calificat echipele Kazahstanului şi Angolei (grupa A), respectiv Brazilia şi Germania (grupa B).

Semifinalele se vor juca, joi, încrucişat, după cum urmează: câştigătoarea Norvegia-Suedia cu câştigătoarea China-Coreea de Sud (ora 13.00), respectiv câştigătoarea România-Ungaria cu câştigătoarea Rusia-Franţa (ora 15.15).

Învinsele din sferturi vor juca pentru clasarea pe locurile 5-8.

Finalele pentru medalii sunt programate pentru 23 august, pentru cea de bronz de la ora 8.30, iar pentru titlul olimpic, de la ora 10.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici