România va debuta contra Rusiei în grupele principale ale Campionatului Mondial. Programul complet

Echipa naţională a României s-a calificat în grupele principale ale Campionatului Mondial de handbal feminin, vineri, după ce a învins dramatic Ungaria, scor 28-27. În această fază, tricolorele vor înfrunta Rusia, Suedia şi Japonia în zilele de duminică, marţi, respectiv miercuri.

1601 afișări
Imaginea articolului România va debuta contra Rusiei în grupele principale ale Campionatului Mondial. Programul complet

România va debuta contra Rusiei în grupele principale ale Campionatului Mondial. Programul complet

Programul României în grupele principale de la Campionatul Mondial de handbal feminin:

Duminică, 8 decembrie, ora 08:00: România - Rusia
Marţi, 10 decembrie, ora 13:30: România - Suedia
Miercuri, 11 decembrie, ora 11:00: România - Japonia

Toate partidele vor avea loc în Kumamoto, Japonia.

Pentru că nu a obţinut nicio victorie în partidele cu Spania şi Muntenegru, România va porni cu 0 puncte în clasamentul din grupele principale ale Campionatului Mondial.

Clasamentul grupei principale 2, din care face parte România:

1. Rusia - 4 puncte
2. Spania - 4 puncte
3. Suedia - 2 puncte
4. Muntenegru - 2 puncte
5. România - 0 puncte
6. Japonia- 0 puncte

În cazul în care va încheia pe unul dintre primele două locuri ale grupei, România va obţine calificarea în semifinalele turneului final. Formaţia care va încheia pe locul 3 grupa va disputa o finală pentru poziţia a cincea la turneul final, în timp ce ocupanta locului 4 în grupa principală va juca o finală pentru locul 7.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici