Romario a refuzat să se supună etilotestului şi a rămas fără permis

Deputatul federal al Braziliei, Romario, campion mondial la fotbal în 1994, a refuzat să sufle în aparatul pentru testarea alcoolemiei şi a rămas fără permisul de conducere, informează AFP.

44 afișări
Imaginea articolului Romario a refuzat să se supună etilotestului şi a rămas fără permis

Romario (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

În timpul unui control de rutină, sâmbătă, la Rio de Janeiro, Romario a refuzat să fie testat pentru alcoolemie şi a fost sancţionat cu suspendarea permisului de conducere şi penalizarea cu şapte puncte.

De asemenea, el a fost amendat cu 1915,40 reali (592 euro), conform site-ului 1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici