Romeo Surdu a semnat cu Steaua

Atacantul Romeo Surdu, transferat de la CFR Cluj, a semnat, miercuri, un contract pe patru ani cu FC Steaua Bucureşti, informează site-ul oficial al grupării din Bulevardul Ghencea.

9 afișări
Imaginea articolului Romeo Surdu a semnat cu Steaua

Romeo Surdu a semnat cu Steaua

Jucătorul venit de la CFR Cluj va evolua cu numărul 84 pe tricou şi s-a declarat încântat că a ajuns la cea mai titrată echipă din România. "Sunt foarte bucuros că am venit la Steaua, este o onoare să apăr culorile acestui club. Steaua este cea mai titrată echipă din ţara noastră şi mi-aş dori să câştig Cupa şi campionatul aici", a declarat Surdu.

El speră să se acomodeze cât mai repede la Steaua şi să înceapă treaba alături de noii săi colegi. De asemenea, Surdu a ţinut să menţioneze că sosirea la Steaua are pentru el o conotaţie specială: "Venind aici, am îndeplinit visul mamei mele, pe care am pierdut-o în urmă cu cinci ani şi care a fost o mare stelistă".

Managerul sportiv Adrian Ilie a afirmat că Surdu a fost ales de Steaua pentru a da mai multă viteză în atac şi pentru a beneficia de mai multe vârfuri cu stiluri diferite de joc. "Este un tânăr de perspectivă, foarte valoros, care a marcat destul de multe goluri în fiecare sezon şi care sperăm să facă o treabă bună la Steaua. A fost dorit de antrenorul Gheorghe Hagi şi de membrii staff-ului acestuia. Ne aşteptăm să se adapteze cât mai repede la sistemul de joc al echipei", a comentat Ilie.

Romeo Surdu are 23 de ani şi, în afară de CFR Cluj, a mai jucat la FC Braşov. El are 117 meciuri şi 34 de goluri în Liga I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici