Romulus Miclea a semnat un contract pe trei sezoane cu Gaz Metan Mediaş

Mijlocaşul formaţiei Poli Iaşi, Romulus Miclea, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că şi-a încheiat conturile cu gruparea din dealul Copoului şi va juca în noul sezon la Gaz Metan Mediaş, echipă cu care a semnat un contract pe trei sezoane.

53 afișări
Imaginea articolului Romulus Miclea a semnat un contract pe trei sezoane cu Gaz Metan Mediaş

Romulus Miclea a semnat un contract pe trei sezoane cu Gaz Metan Mediaş (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Am discutat cu oficialii clubului ieşean şi ne-am înţeles de comun acord să plec de la echipă. Am şi eu o vârstă şi trebuie să mă gândesc la ce este mai bine pentru familia mea. Nu puteam juca la Iaşi pe un salariu de Liga a II-a, mai ales că eu aveam o clauză în contract care îmi permitea să plec în cazul în care echipa retrograda. Îmi doresc, sincer, ca Poli Iaşi să revină în prima ligă, pentru că m-am simţit foarte bine la Iaşi în cei şase ani petrecuţi aici. Oraşul merită să aibă echipă în prima ligă. Am avut oferte de la Târgu Mureş şi de la Gaz Metan Mediaş. În cele din urmă am ales să merg la Mediaş. Am semnat cu Gaz Metan Mediaş un contract pentru o perioadă de trei ani", a spus Miclea.

Romulus Miclea, în vârstă de 30 de ani, a evoluat de-a lungul carierei la echipele ASA Târgu Mureş, FCM Reşiţa, Universitatea Craiova şi Poli Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici