Ron Dennis: Pedro de la Rosa ar putea fi al doilea pilot la McLaren

Patronul echipei McLaren-Mercedes, Ron Dennis, a declarat, într-un interviu acordatul publicaţiei columbiene Il Tiempo, că nu exclude posibilitatea ca Pedro de la Rosa să fie cel de-al doilea pilot în sezonul 2008, alături de Lewis Hamilton, informează Marca.

3 afișări
Imaginea articolului Ron Dennis: Pedro de la Rosa ar putea fi al doilea pilot la McLaren

Ron Dennis: Pedro de la Rosa ar putea fi al doilea pilot la McLaren

Spaniolul Pedro de la Rosa a fost pilot de încercări la McLaren în sezonul trecut, când titulari au fost Hamilton şi spaniolul Fernando Alonso.

"Nu am decis încă cine va fi al doilea pilot, nu ne grăbim. Poate să fie şi Pedro de la Rosa. Există multe opţiuni, dar nu vreau să dau nume. Tot ceea ce ştiu este că nu trebuie să ne grăbim. Acum lucrăm cu Lewis Hamilton", a spus Dennis.

Ron Dennis a recunoscut că singura relaţie cu un pilot care s-a încheiat urât a fost cea cu Fernando Alonso. "Nu cred că am avut probleme, altele decât cele obişnuite, cu vreunul dintre piloţii care au concurat pentru McLaren. Adevărul este că singura relaţie care s-a încheiat urât a fost cea cu Fernando Alonso. Ne-ar fi plăcut ca lucrurile să nu se încheie aşa, dar nu mai poate fi făcut nimic şi ne gândim deja la sezonul 2008", a mai spus patronul de la McLaren.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici