Ronald Gavril şi Gabriel Podaşcă s-au calificat în turul secund al CM de box de la Milano

Pugiliştii români Ronald Gavril (categoria 75 kg) şi Gabriel Podaşcă (60 kg) s-au calificat, miercuri, în turul secund al Campionatelor Mondiale de box care se desfăşoară în perioada 1-12 septembrie la Milano, informează site-ul oficial al competiţiei.

69 afișări
Imaginea articolului Ronald Gavril şi Gabriel Podaşcă s-au calificat în turul secund al CM de box de la Milano

Ronald Gavril şi Gabriel Podaşcă s-au calificat în turul secund al CM de box de la Milano

Ronald Gavril l-a învins prin KO, după două reprize, pe sportivul din Manqoosh Nasimi din Afghanistan.

Gabriel Podaşcă a trecut de bosniacul Ismet Zerici la puncte, scor 10-6, şi va boxa vineri, în turul secund, impotriva georgianului Koba Pkhakadze.

În turul doi se ma calificaseră pugiliştii Traian Lupu (categoria 64 kg) şi Răzvan Cojanu (+91 kg).

Sportivul Iulian Stan va debuta şi el la categoria 57 kg de la CM din Italia, joi, când îl va întâlni pe chilianul Charly Suarez.

La categoria 54 kg, Răzvan Andreiana, va intra în competiţie direct în turul secund şi va boxa, sâmbătă, împotriva kenyanului Thomas Kasina.

Ultimul român care va debuta la CM de la Milano va fi Constantin Bejenaru, la categoria 81 kg, care se va înfrunta, duminică, direct în al doilea tur, cu Onder Ozgul, din Turcia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici