Ronaldinho s-a retras din activitatea competiţională. "S-a oprit! S-a terminat!"

Ronaldinho s-a retras oficial, anunţul venind din partea fratelui acestuia, cel care-i este şi agent.

623 afișări
Imaginea articolului Ronaldinho s-a retras din activitatea competiţională. "S-a oprit! S-a terminat!"

Ronaldinho s-a retras din activitatea competiţională. "S-a oprit! S-a terminat!"

"S-a oprit! S-a terminat! Vrem sa organizam un eveniment fastuos după Cupa Mondiala din Rusia. Vrem sa organizam meciuri de retragere în Brazilia, Europa si Asia", a declarat acesta pentru OGlobo.

Apoi, a detaliat: "S-a retras. E gata! Acum ar trebui să facem un meci de retrage, unul mare aşa cum a fost el pe teren. Se va întâmpla după Mondialul din Rusia, poate în august. Deocamdată o să avem câteva evenimente în Brazilia, Europa şi Asia. Ne gândim să aranajăm ceva şi cu echipa naţională. Vom avea un program pentru toate. Ştim acum de trei jocuri, primul urmând a fi în Mexic, la data de 1 Martie. Faptul că Ronaldinho a fost ambasadorul Barcelonei timp de zece ani însemnă foarte mult".

Ronaldinho are 37 de ani şi a jucat la echipe celebre, ca PSG, Barcelona sau AC Milan. Pentru naţionala Braziliei a bifat 98 de meciuri şi a marcat de 33 de ori.

A fost campion mondial alături de naţionala ţării sale, în 2002, şi a câştigat, printre altele, Liga Campionilor, campionatul în Spania şi în Italia. În 2005 a cucerit Balonul de Aur şiîn 2006 a fost declarat cel mai bun fotbalist din Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici