Ronaldo a fost suspendat un meci pentru un gest obscen

Cristiano Ronaldo a fost suspendat pentru un meci după ce a făcut un gest obscen în urma victoriei cu 3-2 a lui Al Nassr în faţa echipei Al Shabab, a anunţat comisia de disciplină şi etică a Federaţiei Saudite de Fotbal.

231 afișări
Imaginea articolului Ronaldo a fost suspendat un meci pentru un gest obscen

Ronaldo a fost suspendat un meci pentru un gest obscen

După fluierul final al meciului disputat duminică, pe reţelele de socializare au apărut filmări cu Ronaldo care avea o mână în zona pelviană, gest ce părea să fie îndreptat împotriva suporterilor echipei adverse, relatează Reuters.

Pe fundalul înregistrărilor se auzeau scandări cu numele Messi, rivalul argentinian al lui Ronaldo.

Comisia a stabilit că starul portughez va trebui să plătească o amendă de 2.666 de dolari Federaţiei Saudite de Fotbal şi o alta, dublă, către Al-Shabab pentru a acoperi taxa de depunere a plângerii. Comisia a precizat că decizia nu poate fi atacată.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici