Ronaldo intră din nou în istorie. Portughezul a marcat cel de al 700-le gol pentru echipe de club

  • Era doar o chestiune de timp ca starul portughez Ronaldo să stabilească un nou record şi să intre în istoria fotbalului mondial.
  • Câştigătorul de 5 ori a Balonului de Aur a ajuns la 700 de goluri în carieră, pentru o echipă de club, după ce a marcat duminică împotriva lui Everton.
888 afișări
Imaginea articolului Ronaldo intră din nou în istorie. Portughezul a marcat cel de al 700-le gol pentru echipe de club

Introdus în minutul 26 al meciului dintre Everton şi Manchester United, în locul lui Martial, accidentat, Ronaldo a marcat în minutul 44, din pasa lui Casemiro, ducând scorul la 2-1 pentru „diavoli”.

Cristiano Ronaldo a marcat acum 700 de goluri în fotbalul la nivel de echipe de club, mai mult decât oricine altcineva din istoria fotbalului şi cu 9 goluri mai mult decât următorul cel mai bun marcator, eternul rival, Lionel Messi.

Suporterii portughezului au făcut imediat calculele şi au ajuns la concluzia că dacă Ronaldo nu mai marchează niciodată, iar noul star al fotbalului mondial, norvegianul Haaland, joacă şi el până la 38, va trebui să înscrie 43 de goluri pe sezon în următorii 16 ani doar pentru a egala totalul carierei lui CR7.

Din cele 700 de goluri, 5 le-a marcat pentru Sporting Lisabona, 450 pentru Real Madrid, 101 pentru Juventus Torino şi 144 pentru Manchester United.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici