Ronaldo marchează pentru victoria Portugaliei şi ajunge la cifra record de 128 goluri internaţionale

Cristiano Ronaldo a găsit poarta şi a ajutat Portugalia să învingă Liechtenstein cu 2-0, joi, în confruntarea din Grupa J. Jucătorul în vârstă de 38 de ani l-a egalat pe belgianul Romelu Lukaku în topul celor mai buni marcatori ai campaniei de calificare la Euro 2024.

229 afișări
Imaginea articolului Ronaldo marchează pentru victoria Portugaliei şi ajunge la cifra record de 128 goluri internaţionale

Ronaldo marchează pentru victoria Portugaliei şi ajunge la cifra record de 128 goluri internaţionale

Cu un loc pentru turneul final deja asigurat, Portugalia şi-a mărit avansul în fruntea grupei la 27 de puncte, cu opt puncte în faţa Slovaciei, ocupanta locului doi. Liechtenstein este ultima, fără niciun punct după nouă meciuri.

Selecţionerul Portugaliei, Roberto Martinez, a decis să nu odihnească niciunul dintre titularii săi obişnuiţi, dar echipa sa a avut probleme în faţa rivalilor mai slab cotaţi şi nu a reuşit să deschidă scorul în prima repriză.

Însă în primul minut al reprizei secunde, o minge de la Diogo Jota l-a găsit pe Ronaldo, care a pătruns între doi apărători şi a şutat imparabil cu stângul, pentru 0-1.

Ronaldo şi-a mărit avansul în topul celor mai buni marcatori din toate timpurile în fotbalul internaţional, ajungând la 128 de goluri în 204 meciuri. În plus, el a ajuns la cota 10, în privinţa golurilor marcate în preliminariile Euro 2024, egalându-l în fruntea topului pe belgianul Lukaku.

Joao Cancelo a mărit avantajul în minutul 56, profitând de o gafă a portarului Benjamin Buechel, pentru a marca în poarta goală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici