Ronaldo, operat la Paris, va fi indisponibil nouă luni

Atacantul brazilian al echipei AC Milan, Ronaldo, accidentat grav la genunchiul stâng, a fost operat, joi seară, la o clinică din Paris, de profesorul Eric Rolland, şi va avea nevoie de nouă luni de convalescenţă şi reeducare, a anunţat presa italiană.

1 afișare
Imaginea articolului Ronaldo, operat la Paris, va fi indisponibil nouă luni

Ronaldo, operat la Paris, va fi indisponibil nouă luni

Medicii Gerard Saillant şi Eric Rolland, precum şi directorul de la AC Milan, Leonardo, au declarat, într-o conferinţă de presă, că operaţia de la spitalul Pitie-Salpetriere a decurs fără probleme şi a durat circa două ore. Intervenţia chirurgicală a fost condusă de Rolland, asistat de profesorul Saillant, medicul care l-a operat pe Ronaldo la genunchiul drept în noiembrie 1999 şi aprilie 2000.

În cel mai bun caz, Ronaldo va putea să revină în competiţie la finalul anului 2008.

Brazilianul a fost operat de o ruptură totală a tendonului rotulian de la genunchiul stâng, survenită, miercuri, la meciul cu Livorno.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici