Ronaldo şi-a oferit serviciile Barcelonei, nemulţumit fiind de performanţele lui Manchester United - The Sun

Cotidianul englez The Sun susţine că are informaţii conform cărora starul portughez Ronaldo s-a arătat interesat de un transfer la Barcelona, deoarece este nemulţumit de performanţele ce se prevăd a fi obţinute în acest sezon la Manchester United.

6881 afișări
Imaginea articolului Ronaldo şi-a oferit serviciile Barcelonei, nemulţumit fiind de performanţele lui Manchester United - The Sun

Jurnaliştii de la The Sun afirmă că portughezul l-ar fi contactat pe fundaşul central al Barcelonei, Gerard Pique, şi i-ar fi cerut să vorbească cu Xavi, noul manager de pe Nou Camp, despre o eventuală mutare.

De asemenea, presa spaniolă spune că agentul său, Jorge Mendes, ar negocia deja condiţiile cu preşedintele Barcelonei, Joan Laporta, potrivit unor informaţii vehiculate de Mundo Deportivo.

Ronaldo este conştient de faptul că Barcelona, aflată în criză financiară, este în căutarea unui marcator.

El l-ar fi contactat pe Xavi în urmă cu câteva zile, prin intermediul fostului său coechipier de la United, Pique.

Mendes are, de asemenea, o relaţie bună cu Laporta şi cei doi discută deja despre posibilitatea transferului.

Între timp, tot The Sun susţine că Manchester United ar fi în căutarea unui nou fundaş central, din ianuarie, fiind interesată de Ronald Araujo de la Barcelona.

În altă ordine de idei, Gary Neville l-a criticat pe Cristiano Ronaldo după ce acesta a ieşit în trombă pe culoare, la finalul meciului dintre Manchester United şi Newcastle.

Fostul coechipier al numărului 7 de la United l-a criticat pe starul portughez pentru că nu a aplaudat fanii care au făcut deplasarea pe St James' Park, la meciul încheiat la egalitate cu Newcastle, lucru pe care Neville consideră că jucătorii de la United ar trebui să îl facă întotdeauna.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici