Rooney despre Joe Hart: Este cel mai bun portar din lume

Paradele spectaculoase făcute de portarul echipei Manchester City în meciul cu Borussia Dortmund din Liga Campionilor au atras admiraţia rivalilor, atacantul lui United Wayne Rooney afirmând despre Joe Hart că este cel mai bun goalkeeper din lume.

205 afișări
Imaginea articolului Rooney despre Joe Hart: Este cel mai bun portar din lume

Rooney despre Joe Hart: Este cel mai bun portar din lume (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Joe Hart a fost incredibil. Este cel mai bun portar din lume", a scris Rooney pe Twitter, potrivit BBC.

Antrenorul Roberto Mancini a declarat că echipa sa ar fi putut pierde la o diferenţă de 3-4 patru goluri, dar a fost salvată de Joe Hart.

"Joe ne-a salvat. Meritam să luăm 3-4 goluri. Nu am jucat bine", a spus Mancini.

Întrebat dacă a fost cea mai bună evoluţie a unui portar în istoria fotbalului, Mancini a răspuns: "Nu ştiu asta, dar a fost o performanţă fantastică. Nu ştiu dacă a fost cea mai bună perfomanţă în istoria fotbalului, dar a apărat foarte bine".

"N-am fost grozavi. Am fost cam deschişi în apărare. Dortmund este o echipă bună, tot respectul pentru ea", a declarta Hart după meciul din Liga Campionilor.

Manchester City şi Borussia Dortmund au terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat miercuri seară, în etapa a doua a Grupei D a Ligii Campionilor. Dortmund a dominat meciul, şi-a creat numeroase ocazii de gol, însă multe dintre acestea au fost "rezolvate" de Hart. Până la urmă, oaspeţii au reuşit să-l învingă pe portarul "cetăţenilor" după o gravă greşeală a lui Jack Rodwell. Reus a deschis scorul în minutul '61, iar Manchester a egalat în minutul 90, prin Balotelli, care a fructificat o lovitură de la 11 metri, dictată pentru un henţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici