Rossi: Rămâne de văzut dacă Bergodi va semna cu Dinamo, mai are şi alte oferte

Renzo Rossi, colaboratorul lui Cristiano Bergodi în România, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că rămâne de văzut dacă tehnicianul italian va prelua funcţia de antrenor principal al echipei Dinamo deoarece acesta mai are şi alte oferte.

16 afișări
Imaginea articolului Rossi: Rămâne de văzut dacă Bergodi va semna cu Dinamo, mai are şi alte oferte

Rossi: Rămâne de văzut dacă Bergodi va semna cu Dinamo, mai are şi alte oferte (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Eu nu ştiam că Bergodi e în ţară să negocieze cu Dinamo, chiar nu ştiam. Pe mine m-a sunat el după întâlnire şi mi-a zis că a negociat cu Dinamo. Din ce mi-a spus, a fost doar o primă întâlnire, o discuţie doar. Nu s-a stabilit nimic, nu s-a semnat nimic. Rămâne de văzut dacă Bergodi va semna pentru că el mai are şi alte oferte. Probabil că se vor mai întâlni", a spus Rossi.

Fostul director sportiv al FC Rapid a ţinut să menţioneze că venirea lui Cristiano Bergodi în România în 2005 i se datorează. "Poate domnul Gino Iorgulescu ştie mai multe despre negocierea asta cu Dinamo. Oricum, eu vreau să precizez că nu domnul Iorgulescu l-a adus pe Bergodi în România, ci eu. Nu vreau să mă laud cu asta, dar ar fi corect să se ştie cum au stat lucrurile atunci când el a preluat conducerea tehnică la FC Naţional", a adăugat fostul oficial rapidist.

Colaborator al lui Bergodi la echipele antrenate de acesta în România, FC Naţional, CFR Cluj, Rapid, Poli Iaşi şi Steaua, Renzo Rossi nu este hotărât să îl urmeze pe tehnicianul italian şi la Dinamo.

"Dacă se duce Cristiano la Dinamo nu înseamnă automat că mă duc şi eu. Să vedem mai întâi dacă se concretizează discuţiile lui cu Dinamo şi mai vedem. Eu mai am şi alte proiecte în România şi nu ştiu acum ce voi face", a explicat Rossi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici