Roy Hodgson, managerul lui Crystal Palace, este bolnav. Anunţul plecării sale, amânat

Crystal Palace, club din Premier League, a anunţat că managerul Roy Hodgson (76 de ani) s-a „îmbolnăvit” în timpul antrenamentului de joi dimineaţă.

96 afișări
Imaginea articolului Roy Hodgson, managerul lui Crystal Palace, este bolnav. Anunţul plecării sale, amânat

Roy Hodgson, managerul lui Crystal Palace, este bolnav. Anunţul plecării sale, amânat

Joi dimineaţă s-a anunţat în presa engleză că Palace este pe cale să-l demită pe Hodgson, clubul fiind pe locul 15 în Premier League şi la cinci puncte de zona retrogradării.

Conform BBC Sport, Hodgson este pe cale să îşi piardă postul, fostul antrenor al lui Eintracht Frankfurt, Oliver Glasner, fiind marele favorit pentru a-l înlocui.

Hodgson a condus cel de-al 200-lea meci al său ca antrenor al lui Palace la începutul acestei săptămâni, dar echipa sa a fost învinsă cu 3-1 pe Selhurst Park, de Chelsea.

Echipa a câştigat trei meciuri de campionat de la victoria împotriva lui Manchester United pe Old Trafford, în septembrie, şi a pierdut 10 din ultimele 16 meciuri din prima ligă.

Fostul selecţioner al Angliei se află la al doilea mandat la conducerea lui Palace, după ce a revenit pentru ultimele 10 meciuri din sezonul trecut, când a semnat un contract pe termen scurt pentru a-l înlocui pe Patrick Vieira.

El a condus clubul până pe locul 11 în clasament înainte de a accepta să continue să conducă echipa pentru campania 2023-24.

Suporterii au afişat bannere în ultimele săptămâni cerând ca Hodgson să fie demis şi şi-au împărtăşit frustrarea faţă de modul în care este condus clubul.

Glasner, în vârstă de 49 de ani, a ridicat Europa League cu Frankfurt în 2022, în primul său sezon la conducere, când a învins formaţia scoţiană Rangers la penalty-uri în finală.

După ce a condus Frankfurt în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor anul trecut, austriacul a părăsit clubul la sfârşitul sezonului, cu un an rămas din contract, după o serie de 10 meciuri fără victorie în Bundesliga.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici