Rui Costa: Toată lumea cunoaşte potenţialul echipei Chelsea, dar nu ne temem de nimeni

Directorul sportiv al grupării Benfica Lisabona, Rui Costa, a declarat, vineri, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, că dubla manşă cu formaţia Chelsea va fi foarte echilibrată, însă jucătorii grupării portugheze nu se tem de nimeni.

66 afișări
Imaginea articolului Rui Costa: Toată lumea cunoaşte potenţialul echipei Chelsea, dar nu ne temem de nimeni

Rui Costa: Toată lumea cunoaşte potenţialul echipei Chelsea, dar nu ne temem de nimeni (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Toată lumea cunoaşte potenţialul echipei Chelsea. Însă avem armele noastre şi nu ne temem de nimeni. Va fi o dublă manşă foarte echilibrată. În prezent factorul-acasă are o influenţă mai mică, însă această influenţă există. Nu ne îngrijorează faptul că jucăm primul meci acasă şi returul la Londra. Suntem pregătiţi pentru orice", a spus Rui Costa.

Oficialul portughez a precizat că Benfica se va pregăti pentru prima manşă "cu toată energia şi dorinţa de a merge mai departe în competiţie", informează slbenfica.pt.

Benfica Lisabona va întâlni echipa Chelsea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, în data de 27 martie la Lisabona şi în 4 aprilie la Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici