Rulmentul s-a despărţit de Elenei Avădănii şi Roxanei Bodârlău

Clubul Rulmentul Braşov a decis să nu mai prelungească acordurile cu cele două extreme, Elena Avădănii şi Roxana Bodârlău.

6 afișări
Imaginea articolului Rulmentul s-a despărţit de Elenei Avădănii şi Roxanei Bodârlău

Rulmentul s-a despărţit de Elenei Avădănii şi Roxanei Bodârlău

Gruparea braşoveană nu mai era interesată de serviciile Elenei Avădănii, dar ar fi dorit să o păstreze pe Bodârlău, însă a renunţat la această idee după ce a aflat care sunt pretenţiile financiare ale jucătoarei.

"Pe Roxana am fi vrut să o păstrăm, dar când am auzit ce pretenţii are, am renunţat la idee. Cere exagerat de mult pentru valoarea pe care o are. Cred că s-a lăsat influenţată de Avădănii, care îi este şi naşă. Până la urmă a fost şi o problemă de atitudine la ele. Amândouă au avut probleme medicale şi noi ne-am respectat contractul şi le-am plătit banii. Pe Elena am ţinut-o un an cu contractul întreg, dar toate acestea nu le-a văzut şi apreciat. Sper ca ambele să aibă noroc mai departe. Noi chiar nu ne putem împiedica de două extreme, mai ales că pe acel post chiar stăm foarte bine. Vrem să facem aici o echipă formată din jucătoare cu caracter, nu doar ceva valoare...", a declarat Sorin Târcă, preşedintele secţiei de handbal a clubului Rulmentul.

Rulmentul va juca, la 3 ianuarie, pe teren propriu, cu HCM Baia Mare, însă întreaga echipă se gândeşte doar la partida cu Oltchim Râmnicu Vâlcea. "Suntem cu toţii foarte montaţi, iar fetele sânt extrem de dornice de victorie în faţa Oltchimului. Nu suntem deloc intimidaţi de ele, şi acest lucru se va vedea în teren", a precizat Sorin Târcă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici