Rusescu: Am muncit mult pentru titlul ăsta

Atacantul Raul Rusescu, golgheterul Ligii I cu 21 de goluri, a declarat, marţi seară, la sărbătoarea de pe Arena Naţională, că Steaua a meritat titlul de campioană şi a muncit mult pentru obţinerea lui.

85 afișări
Imaginea articolului Rusescu: Am muncit mult pentru titlul ăsta

Raul Rusescu (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Este o zi fericită, minunată, pentru toţi steliştii. Ne simţim bine şi ne vom simţi în continuare. Titlul cu Unirea a fost important că a fost primul, dar Steaua e altceva, e greu de spus în cuvinte. Nu ştiu care va fi viitorul meu, depinde ce planuri are clubul cu noi. Eu mă bucur, am meritat acest titlu, vom vedea la anul ce va fi. Au fost lucruri care ne-au afectat, însă am muncit mult pentru titlul ăsta, au contribuit şi era normal să avem o petrecere", a declarat Rusescu la DigiSport.

Managerul stelist Mihai Stoica a afirmat că un titlu câştigat cu Steaua "este mai presus de orice". "Nu pot fi fericit când Gigi este unde este. Trăiesc cu speranţe în viitorul apropiat, în 4-5 iunie să fie în libertate. Este foarte important ce a fost aici, doar Râpă şi Rusescu mai luaseră campionatul. Este extraordinar să câştigi campionatul, dar să-l câştigi cu Steaua este mai presus de orice", a spus Stoica la DigiSport.

Componenţii echipei Steaua au primit trofeul Ligii I din partea LPF, tricourile şi medaliile de campioni, în cadrul unei festivităţi ce a avut loc, marţi seară, la Arena Naţională, la finalul ultimului meci al sezonului, cu FC Braşov, scor 4-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici