Rusia - România, scor 0-0, în ultimul meci din grupa întâi a preliminariilor CE de tineret

Echipa naţională de tineret a României a terminat la egalitate, marţi, la Sankt Petersburg, scor 0-0, cu reprezentativa similară a Rusiei, în ultimul meci al grupei întâi a preliminariilor pentru Campionatul European din 2011 şi a terminat pe primul loc în clasament.

37 afișări
Imaginea articolului Rusia - România, scor 0-0, în ultimul meci din grupa întâi a preliminariilor CE de tineret

Rusia - România, scor 0-0, în ultimul meci din grupa întâi a preliminariilor CE de tineret (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

România era calificată la baraj înaintea acestei întâlniri.

Atacantul Alexandru Ioniţă a fost eliminat în minutul 29, după ce a primit două cartonaşe galbene.

Selecţionerul Emil Săndoi a folosit următoarea formulă de echipă: 1. Lung jr. - 2. Măţel, 5. Găman, 3. Papp, 4. Chiricheş - 7. Hora, 6. Gardoş, 8. Ad. Ionescu (15. Bicfalvi '61), 14. Rusescu (9. L. Ganea '67) - 10. M. Costea (18. Alexe '90), 11. Ioniţă.

În celălalt meci al grupei disputat marţi, formaţia Letoniei a terminat la egalitate, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Moldovei.

Clasamentul final al grupei este următorul:

1. România 25 puncte,

2. Rusia 22 puncte,

3. Moldova 14 puncte,

4. Letonia 13 puncte,

5. Insulele Feroe 11 puncte,

6. Andorra 1 punct.

Partidele de baraj vor avea loc la 9 şi 13 octombrie, iar turneul final se va disputa în perioada 12-25 iunie 2011, în Danemarca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici