Rusia şi Belarus, interzise la Campionatele Mondiale de Nataţie din acest an

Rusia şi Belarus au fost excluse de la Campionatele Mondiale de Nataţie din acest an, aceasta fiind cea mai recentă sancţiune sportivă aplicată celor două ţări în urma invaziei din Ucraina.

275 afișări
Imaginea articolului Rusia şi Belarus, interzise la Campionatele Mondiale de Nataţie din acest an

Sursa foto: Profimedia

Evenimentul, care cuprinde înot, scufundări, polo pe apă, înot în ape deschise şi înot artistic, va avea loc la Budapesta în lunile iunie şi iulie.

FINA a confirmat, de asemenea, că a deschis o procedură disciplinară împotriva înotătorului rus Evgeny Rylov, după ce acesta ar fi participat la un miting pro-război la Moscova, ceea ce ar putea contraveni regulilor organismului.

Ulterior, Rusia şi-a anunţat retragerea de la toate celelalte evenimente FINA pentru restul anului.

Campionatul Mondial de înot care urma să aibă loc la Kazan, în Rusia, a fost, de asemenea, mutat în alt loc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici