Rutierul Pedro Horillo a ieşit din comă

Rutierul spaniol Pedro Horillo, rănit grav, sâmbătă, în timpul etapei a 8-a a Turului ciclist al Italiei, a ieşit din coma artificială în care se afla de 24 de ore, informează AFP.

3 afișări

Horillo, care este spitalizat la Bergamo, urma să fie operat, în cursul zilei de duminică, la rotulă şi la femurul stâng.

Sportivul spaniol a suferit multiple fracturi (la femur, genunchi, vertebre) şi a avut probleme respiratorii după ce a căzut într-o râpă 60-70 de metri, incidentul producându-se după aproximativ 70 kilometri de la startul cursei, programată între localităţile Morbegno şi Bergamo.

După ce a ajuns la spital, Horillo a fost plasat în comă artificială pentru a fi tratat mai uşor.

Rutierul spaniol în vârstă de 34 de ani concurează pentru Rabobank din 2005.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici