Ryan Giggs a avut o relaţie extraconjugală de opt ani cu soţia fratelui său

Fotbalistul formaţiei Manchester United, Ryan Giggs, a avut o relaţie extraconjugală de opt ani cu Natasha, soţia fratelui său.

1431 afișări
Imaginea articolului Ryan Giggs a avut o relaţie extraconjugală de opt ani cu soţia fratelui său

Ryan Giggs a avut o relaţie extraconjugală de opt ani cu soţia fratelui său (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fotbalistul s-a întâlnit cu Natasha, în vârstă de 28 de ani, agent imobiliar, şi atunci când soţia sa Stacey era însărcinată, scrie, duminică, publicaţia News of the World, citată de dailymail.co.uk.

Jucătorul de 37 de ani a întâlnit-o pe Natasha în 2003, când ea era singură. "Ştiam că este ceva greşit. Era ce mai mare trădare posibilă. Am încercat să-i pun capăt, dar relaţia asta îmi dădea dependenţă. Orice îmi spunea eu eram de acord, nu puteam zice nu", a declarat Natasha unui prieten, citat de News of the World.

Conform sursei citate, Natasha susţine că Ryan Giggs nu i-a spus niciodată că o iubeşte: "Nu a fost niciodată romantic. Era vorba doar de sex".

News of the World scrie că Giggs a întâlnit-o pe Natasha într-un club din Manchester, în urmă cu opt ani, când ea avea 20 de ani. Ea tocmai se despărţise de tatăl primului ei copil, iar Giggs era logodit cu Stacey. "El i-a cumpărat băutura, i-a făcut complimente şi i-a cerut o nouă întâlnire a doua seară, când s-au dus într-un alt club unde a venit şi fratele lui Ryan, Rhodri. Cei trei au luat apoi masa la un restaurant chinezesc şi s-au îndreptat spre casa unui prieten. Natasha mai întâi s-a culcat cu Ryan, însă apoi a aflat că logodnica acestuia este însărcinată. După ce s-au certat pe această temă, Ryan a întrebat-o pe Natasha dacă poate avea încredere în ea şi i-a promis că nu va mai aduce vorba de logodnica lui. El a rămas în legătură cu Natasha şi s-au întâlnit regulat pentru a face sex", scrie dailymail.co.uk, citând News of the World.

În mai 2003, Natasha a început să se întâlnească cu fratele lui Ryan, Rhodri, iar fotbalistul a încetat s-o mai contacteze. Însă cei doi au fost nevoiţi să se mai întâlnească la petrecerea de Anul Nou, când Ryan i-a spus lui Stacey că nu o cunoaşte pe Natasha. Deşi apoi nu s-au mai văzut aproximativ un an, prietenii Natashei susţint că Ryan a mai contactat-o în toamna anului 2004.

Între timp, în 2005, Rhodri a cerut-o în căsătorie pe Natasha, iar Ryan trebuia să fie cavaler de onoare. Natasha a rămas însărcinată în acel an, însă News of the World susţine că ea s-a mai culcat cu Ryan în timpul unui turneu caritabil de golf, în iunie 2006. Fiul Natashei şi al lui Rhodri s-a născut în august 2006, în timp ce Stacey l-a născut pe Zach, al doilea copil cu Ryan, două luni mai târziu. Deşi primele zvonuri ale relaţiei dintre Natasha şi Ryan au apărut în 2008, totuşi Natasha şi Rhodri s-au căsătorit în 2010, cavaler de onoare fiind Will Mellor în locul lui Ryan.

Conform News of the World, ultima întâlnire între Natasha şi Ryan a avut loc la 9 aprilie în acest an.

Acuzaţiile asupra lui Giggs intervin la o lună după ce presa a scris că el ar fi avut o legătură amoroasă timp de şase luni cu Imogen Thomas, fostă Miss Ţara Galilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici