Rybakina ratează finala la Montreal, deşi a câştigat primul set al semifinalei cu 6-1

  • Elena Rybakina a început hotărâtă meciul în faţa Liudmilei Samsonova, în semifinalele de la Openul Canadei 2023 de la Montreal, câştigând categoric primul set.
  • Nu a fost suficient, rusoaica impunându-se în trei seturi, la capătul partidei amânate de sâmbătă, din cauza vremii.
547 afișări
Imaginea articolului Rybakina ratează finala la Montreal, deşi a câştigat primul set al semifinalei cu 6-1

Sursa foto: MediafaxFoto

Rybakina şi Samsonova ar fi trebuit să evolueze sâmbătă seara, dar nu au mai jucat, deoarece o ploaie torenţială i-a obligat pe organizatori să reprogrameze meciul. Asta face ca învingătoarea meciului să joace într-o zi şi semifinala şi finala, în care o înfruntă pe Jessica Pegula.

Rybakina a închis primul set în aproximativ 29 de minute, cu 6-1, ea dominând cu serviciul şi de pe linia de fund. Al doilea set a fost cu aproximativ 10 minute mai lung, dar a avut acelaşi scor. De data aceasta, Samsonova a fost cea care a dominat jocul

În decisiv, Samsonova a făcut repede break, pe care l-a dublat apoi, pentru 5-2, închizând meciul cu scorul final de 1-6, 6-1, 6-2.

Samsonova o va înfrunta duminică noaptea pe Jessica Pegula.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici