S-a început urmărirea penală împotriva arbitrului Bogaciu

Arbitrul Aurelian Bogaciu a ieşit de la DNA Piteşti după aproximativ trei ore de audieri şi a spus că este nevinovat şi că "cineva a vrut să bage" numele său în dosarul de corupţie din arbitraj, în timp ce avocatul acestuia a anunţat că a fost începută urmărirea penală împotriva clientului său.

19 afișări
Imaginea articolului S-a început urmărirea penală împotriva arbitrului Bogaciu

S-a început urmărirea penală împotriva arbitrului Bogaciu (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

Arbitrul Aurelian Bogaciu a ieşit de la audieri în jurul orei 13.00, declarând că este nevinovat.

"Eu nu sunt vinovat, cineva a vrut să bage numele meu în acest caz şi va plăti, cine a pus numele meu în acest dosar va plăti. Dumnezeu le vede pe toate. Eu nu mă simt vinovat cu nimic, nu îl cunosc pe domnul Penescu şi meciul disputat de FC Argeş şi pe care eu l-am arbitrat a fost fără probleme şi în afara oricărui dubiu", a spus Bogaciu.

La rândul său, Florin Doran, avocatul arbitrului Bogaciu, a spus că a fost începută urmărirea penală împotriva clientului său, sub acuzaţia de luare de mită.

"Clientul meu a dat o declaraţie procurorilor în acest dosar, sunt mai multe conexiuni ale anchetatorilor, clientul meu a răspuns întrebărilor. El este învinuit deoarece s-a început urmărirea penală, iar acuzaţia este de luare de mită. Urmează să vedem la următoarele audieri ce se va întâmpla", a spus apărătorul lui Bogaciu.

La ora transmiterii acestei ştiri, erau audiaţi în continuare de procurorii anticorupţie Sorin Corpodean şi Marcel Savaniu.

În jurul orei 13.10, a ajuns la sediul DNA Piteşti şi vicepreşedintele CCA Marcel Lică, pentru a fi audiat în dosarul de corupţie din arbitraj. Acesta a refuzat să facă declaraţii la intrarea la DNA.

La Serviciul teritorial Piteşti al DNA au fost citaţi, pentru joi, arbitrii Aurelian Bogaciu, Tiberiu Lajos, Sorin Corpodean şi Marcel Savaniu, precum şi vicepreşedintele CCA Marcel Lică.

Florin Doran, avocatul lui Bogaciu, a declarat, joi dimineaţă, că arbitrul Tiberiu Lajos nu se va prezenta la audieri la DNA, el trimiţând o cerere de amânare către procurorii DNA pe motiv că i-a murit tatăl.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici