S-au pus în vânzare biletele la finala Cupei României. Suporterii se întorc în tribune

  • Stadionul ”Ilie Oană” din Ploieşti găzduieşte sâmbătă, 22 mai, finala Cupei României, cu spectatori în tribună.
  • Organizatorii au pus în vânzare biletele, exclusiv online, anunţă frf.ro, comunicând totodată şi condiţiile de participare la meci.
108 afișări
Imaginea articolului S-au pus în vânzare biletele la finala Cupei României. Suporterii se întorc în tribune

S-au pus în vânzare biletele la finala Cupei României

Partida se dispută cu trofeul Cupei României pe masă, între Astra, aflată la a patra finală în 7 ani, şi Universitatea Craiova, vicecampioana Ligii 1 în sezonul trecut, revenită în finală după 3 ani, şi are ca oră de start 20:30. Preţul biletelor este de 30 RON (peluze), respectiv 60 RON (tribune).

Pentru a respecta condiţiile prevăzute în Ordinul comun al Ministerului Tineretului şi Sportului şi al Ministerului Sănătăţii privind prezenţa spectatorilor, procedura de achiziţionare a biletelor include mai mulţi paşi.

În primul rând, la acest joc pot asista doar persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

Testele se vor efectua doar în laboratoarele autorizate de Ministerul Sănătăţii.

Biletele se vând exclusiv online, pe site-ul bilete.frf.ro. Spectatorii se pot prezenta la stadion fie cu biletul printat, fie cu documentul digital de pe telefon.

Deţinătorii de certificate de vaccinare mai vechi de 10 zile de la a doua doză administrată vor încărca aceste documente împreună cu formularul de participare şi chestionarul epidemiologic într-un dropbox securizat;

Validarea documentelor poate dura până la 24 de ore, după care solicitanţii vor primi pe e-mail un link pentru efectuarea plăţii.

Persoanele care vor avea un test RT-PCR negativ efectuat începând cu data 20 mai 2021 pot încărca documentul digital în dropbox-ul securizat, după care vor primi link-ul de plată.

Persoanele care nu au un test RT-PCR şi doresc să-l facă, vor putea rezerva biletele şi vor avea posibilitatea să încarce rezultatul negativ al testului, în format digital, până vineri, 21 mai, ora 12:00.

După încărcarea rezultatului negativ al testului vor primi link-ul de plată şi vor putea achiziţiona biletele.
Persoanele care doresc să se testeze rapid pentru a fi acceptate pe stadion vor putea să se înscrie în platforma bilete.frf.ro începând de vineri, 21 mai, ora 12:00, şi să-şi rezerve bilete în limita disponibilităţii.

Ei pot efectua testul rapid antigen începând cu ora 20:30 a zilei de 21 mai şi au ca termen de încărcare a rezultatului negativ, în dropbox-ul securizat, ora 15:00 a zilei de sâmbătă, 22 mai.

În momentul încărcării vor primi link-ul de plată. Atenţie: sunt valabile doar rezultatele testelor rapide certificate de o autoritate medicală.

După efectuarea plăţii, cumpărătorii vor primi biletele în format electronic pe e-mail. Fiecare dintre aceştia trebuie să se prezinte la stadion cu biletul printat sau în format electronic şi cu un act de identitate.

Biletele se vor vinde în ordinea solicitării persoanelor care prezintă dovezile medicale necesare. Nu sunt garantate bilete disponibile pentru toate categoriile de persoane.

În cazul achiziţionării de 2, 3 sau 4 bilete, solicitantul trebuie să încarce documentele medicale pentru fiecare dintre persoanele care îl însoţesc. Link-ul de plată va fi transmis doar în momentul când toate persoanele din acea comandă vor avea depuse electronic dovezile medicale.

Accesul copiilor cu vârsta mai mare de 5 ani se face doar pe baza unui rezultatul negativ al unui test.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici