S-au pus în vânzare biletele pentru meciul amical dintre România şi Irlanda de Nord

Federaţia Română de Fotbal anunţă că au fost puse în vânzare biletele pentru meciul de pregătire în vederea Campionatului European de Fotbal din Germania. România întâlneşte, vineri, 22 martie, Irlanda de Nord.

264 afișări
Imaginea articolului S-au pus în vânzare biletele pentru meciul amical dintre România şi Irlanda de Nord

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul amical dintre România şi Irlanda de Nord

Vineri, 22 martie, de la 21:45, reprezentativa României întâlneşte Irlanda de Nord, într-un meci amical pe Arena Naţională.

Acesta va fi primul joc de pregătire al tricolorilor după ce au obţinut calificarea la Campionatul European de anul acesta, din Germania.

Preţul biletelor este de 35 lei (peluze), respectiv 60 lei (tribune).

Şi la acest meci copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în Family Zone, sectoarele dedicate familiilor atât la tribuna 1, cât şi la tribuna 2, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în platforma de ticketing pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Pentru a putea achiziţiona bilete în Family Zone, în efectuarea comenzii trebuie introduse datele cel puţin ale unui copil. Fiecare comandă poate conţine maximum 4 bilete.

Biletele vor fi livrate în format digital la adresa de e-mail cu care sunteţi înregistraţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici