S-au pus în vânzare biletele pentru meciul de Fed Cup dintre România şi Marea Britanie

Biletele pentru întâlnirea România – Marea Britanie, contând pentru play-off-ul Grupei Mondiale II a Fed Cup, au fost puse în vânzare pe site-ul www.bilete.ro.Preţul unui bilet este de 90 de lei/zi, iar pe o comandă pot fi achiziţionate cel mult două bilete pentru fiecare din cele două zile.

1075 afișări
Imaginea articolului S-au pus în vânzare biletele pentru meciul de Fed Cup dintre România şi Marea Britanie

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul de Fed Cup dintre România şi Marea Britanie (Imagine: Bogdan Maran/ Arhiva Mediafax Foto)

Copiii preşcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând acelaşi loc cu persoanele majore care îi însoţesc, deţinătoare a unui bilet valabil.

Întâlnirea dintre România şi Marea Britanie, meci din play-off-ul Grupei Mondiale II, are loc în perioada 22-23 aprilie 2017, la Tenis Club IDU, Mamaia, Constanţa.

Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă (22 aprilie), urmând ca duminică (23 aprilie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu şi meciul de dublu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici