Sabalenka trece uşor de Uchijima, venită din calificări, la Roland Garros

Urmărește
57 afișări
Imaginea articolului Sabalenka trece uşor de Uchijima, venită din calificări, la Roland Garros

Sabalenka trece uşor de Uchijima, venită din calificări, la Roland Garros

Uchijima, care joacă pentru prima dată în turul al doilea al unui turneu de Grand Slam, nu a putut face faţă serviciului puternic şi loviturilor în forţă ale Sabalenkăi.

Uchijima şi-a menţinut serviciul în debutul meciului, dar când a fost condusă cu 3-2, Sabalenka a profitat de o minge de break, după care a fost de neoprit, câştigând primul set în 29 de minute.

Numărul unu japonez nu a avut niciun răspuns în setul secund la forţa lui Sabalenka, care a jucat câteva lovituri de drop care au răpus puţina încredere pe care o mai avea Uchijima.

La 4-2 pentru Sabalenka, japoneza a avut 0-40 şi patru mingi de break, care o puteau readuce în meci, însă nu a valorificat niciuna.

Ulterior, bielorusa a reuşit un nou break şi a obţinut calificarea în turul următor, unde va întâlni pe câştigătoarea meciului dintre Badosa şi Putintseva.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici