Sabău: Am avut un joc bun până la intrarea lui Wesley

Antrenorul echipei FCM Târgu Mureş, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, luni, după înfrângerea suferită pe teren propriu cu FC Vaslui, scor 0-2, că gruparea ardeleană a prestat un joc bun până la intrarea brazilianului Wesley, care a făcut diferenţa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4 afișări

"Am avut un joc bun până în minutul 60, până la intrarea lui Wesley, un jucător bun care şi nepregătit face diferenţa. În prima repriză FCM a avut trei ocazii mari, a dominat jocul, dar după primul gol a pierdut încrederea şi teren. Vaslui e o echipă agresivă care se luptă la titlu", a spus Sabău.

Ioan Ovidiu Sabău s-a arătat afectat de înfrângerea din etapa a XIX-a şi este convins că FCM Târgu Mureş nu va retrograda la finalul sezonului. "Sunt foarte afectat, la fel şi jucătorii. Sunt convins sută la sută că ne vom salva de la retrogradare. Sunt semnale bune, am jucători de caracter şi implicarea lor e o garanţie că se salvează de la retrogradare. Am jucat 3-4-2-1 după ce am analizat jocul celor de la Vaslui, pentru că ştiam că Rivas, Wesley şi Cânu nu vor rezista. Când colo Wesley a schimbat situaţia, iar lucrurile s-au complicat. Nu trebuie să ne pierdem capul, să avem răbdare că e doar un joc. Nu trebuie să le dăm în cap jucătorilor. Am jucat cu un adversar valoros, dar trebuie să ne pregătim în continuare", a completat Sabău.

Tehnicianul grupării ardelene este deranjat că următorul meci este programat vineri cu Unirea Urziceni. "FCM e singura echipă care joacă şi luni şi vineri. Cei care fac programul ar trebui să se mai gândească", a subliniat Sabău.

De asemenea, Sabău a criticat uşurinţa cu care arbitrul Ovidiu Haţegan a dictat faulturile din atacurile echipei sale. "Se dă foarte repede fault în atac, imediat, dar e normal să se dea aşa repede pentru că se joacă în România şi Vaslui e o candidată la titlu", a precizat Sabău.

Formaţia FC Vaslui a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa FCM Târgu Mureş, într-un meci contând pentru etapa a XIX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici