Sabău: Am fi meritat să câştigăm meciul cu FC Timişoara

Tehnicianul Ioan Ovidiu Sabău a declarat, după partida pierdută de Gloria Bistriţa, sâmbătă, scor 0-1, cu FC Timişoara, că elevii săi ar fi meritat să învingă, mai ales având în vedere faptul că formaţia bistriţeană a avut un penalti neacordat de centralul Teodor Crăciunescu.

11 afișări
Imaginea articolului Sabău: Am fi meritat să câştigăm meciul cu FC Timişoara

Sabău: Am fi meritan să câştigăm meciul cu FC Timişoara, mai ales ca am avut şi un penalti neacordat (Imagine: Mediafax Foto)

"Lucrurile mergeau în favoarea noastră, chiar dacă Timişoara e o echipa valoroasă. Au învins în prelungiri, dar cred că meritam să câştigam jocul, mai ales ca am avut 11 metri neacordat în prima repriza, la un henţ în careu. Chiar două au fost, plus acea eliminare. La faza respectivă Bucur voia să continue faza, să dea gol", a precizat Sabău.

"Normal, lucrurile au început să curgă în favoarea celor de la Timişoara. Îmi felicit băieţii pentru starea de spirit, pentru ritm, ocazii şi pentru jocul frumos. Sper să obţinem un rezultat bun la Urziceni. Cănd pierzi acasă, lucrurile se complică. Îmi pare rău că n-am reuşit cel puţin un egal", a declarat antrenorul echipei Gloria Bistriţa.

Tehnicianul crede că Gloria ar fi putut obţine un rezultat mai bun în acest meci dacă fundaşul Mădălin Ciucă nu era eliminat în minutul 74: "La egalitate numerică, nu pierdeam. Nimeni nu poate spune că n-am jucat mai bine decât Timişoara. În prima repriză numai în jumătatea lor s-a jucat, nici nu ne-am făcut probleme că nu vom câştiga".

Sabău consideră că formaţia sa este atacată din toate părţile când la un meci arbitrii greşesc în favoarea sa, dar când la partidele Gloriei Bistriţa arbitrajui îi este defavorabil, acest lucru nu este scos în evidenţă.

"Cei care «simpatizează» această echipă, când sunt greşeli omeneşti în favoarea noastră, sar imediat, aşa cum s-a scris că domnul Corpodean a dat un penalti inexistent în meciul cu Farul. Anumiţi oameni îşi permit să dezinformeze opinia publică. E dureros, îşi bat joc de seriozitatea şi implicarea unor oameni", a spus tehnicianul.

"Eu încerc să îmi fac meseria cât mai bine, pun suflet, iar pentru unii, pentru care e o joacă să scrie, important este să dea în cineva, nu îi interesează dacă informatia e incorectă. Mergem înainte şi vedem ce se va întâmpla. Se acoperă tot, maniera de arbitraj, nu se vorbeşte nimic. Suntem prea mici, Gloria e prea mică. Se scrie doar de blat, că dăm meciul lui Dinamo sau Rapid, noi dăm meciuri la toata lumea şi ne interesează să retrogradăm", a menţionat Ioan Ovidiu Sabău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici