Sabău: Am menajat jucătorii de bază pentru meciul cu Pandurii

Antrenorul echipei Gloria Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat că şi-a menajat unii dintre jucătorii de bază la meciul pierdut cu CFR Cluj în runda precedentă, scor 0-1, pentru a fi sigur că aceştia evoluează în ultima etapă, miercuri, cu Pandurii Târgu Jiu, pe teren propriu.

12 afișări
Imaginea articolului Sabău: Am menajat jucătorii de bază pentru meciul cu Pandurii

Sabău: Am menajat jucătorii de bază pentru meciul cu Pandurii (Imagine: Mediafax Foto)

"Am fost acuzat că am jucat cu echipa a doua şi că am făcut jocurile nu ştiu cui. Nimeni nu şi-a pus problema că poate am făcut chiar jocurile noastre. Jucători ca şi Coroian sau Negrean dacă s-ar fi accidentat sau ar fi acumulat cartonaşe galbene nu ar fi putut evolua în ultima partidă din acest campionat, cu Pandurii Târgu Jiu, un meci foarte important pe care nu avem voie să-l pierdem. Eu nu garantez că aş fi câştigat meciul cu CFR dacă jucau Coroian sau Negrean. Au fost destule partide în care ei au evoluat şi am pierdut. Am alcătuit echipa în meciul cu CFR ca să fie cel mai bine din punctul nostru de vedere", a spus Ioan Ovidiu Sabău.

Tehnicianul bistriţean îşi doreşte să învingă în partida cu Pandurii pentru a nu depinde de celelalte meciuri în salvarea de la retrogradare. "Noi mai avem nevoie de cel puţin un punct ca să ne salvăm şi ca să nu depindem de rezultatele pe care le fac alte echipe", a mai Sabău.

Gloria Bistriţa poate retrograda în Liga a II-a dacă pierde meciul cu Pandurii, iar Gloria Buzău învinge pe Steaua în deplasare şi Ceahlăul pe Universitatea Craiova, tot în deplasare.

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Eugen Neagoe, îşi doreşte victoria în meciul cu Gloria Bistriţa pentru a termina campionatul pe locul nouă. "Mergem la victorie pentru că putem să terminăm pe locul nouă dacă reuşim să câştigăm şi Iaşiul nu câştigă la Galaţi. Jucăm fotbal, nu avem treabă cu nicio altă echipă. Nu mă interesează decât ceea ce facem noi", a spus Neagoe.

Tehnicianul celor de la Pandurii a spus că pentru meciul de la Bistriţa va folosi şi jucători care au evoluat mai puţin, din cauza numeroşilor indisponibili din lotul gorjean. "Vancea a avut unele probleme înainte de meciul cu Dacia Mioveni şi am avut discuţii cu el şi cu medicul echipei înainte de meci, dar, din păcate a cedat la încălzire şi nu am putut să-l folosesc. El este în continuare accidentat şi nu a făcut deplasarea cu noi. Am avut foarte mulţi jucători cu probleme şi au şi în continuare. Arrieta, care nu s-a pregătit timp de o săptămână, a făcut numai două antrenamente şi a forţat pentru a putea intra la meciul cu Mioveni, dar acum nu-l vom putea folosi pentru că acuză din nou dureri la picior. Păcurar de asemenea a avut problemele lui mai vechi, dar până la urmă este bine că a reuşit să joace dar acum nu mai putem să-l forţăm. Sper ca în vacanţa care va urma să îşi rezolve problemele de sănătate pentru a avea la începerea pregătirii toţi jucătorii valizi. Vasilache este suspendat la acest meci, la fel şi Djakpa, dar va reveni Rusu care a fost suspendat. Am completat lotul cu jucători care au evoluat mai puţin ca Wandeir, Fabio Nunez, Marco Soares sau Grecu", a explicat Neagoe.

Gloria Bistriţa - Pandurii Târgu Jiu, miercuri, ora 17.00

Palmares: 5 3 0 2 10-4

Primul meci: 1-2, la Târgu Jiu, la 24 septembrie 2005

Scor maxim: 4-0, la Bistriţa, în 2006

Ultimul meci jucat pe terenul formaţiei Gloria Bistriţa: 2-0, la 24 februarie 2007

În tur: 3-1

Echipe probabile:

Gloria Bistriţa: 22. Albuţ - 24. D. Matei, 25. D. Toma, 18. Frăsinescu, 30. Turcu - 29. Negrean, 21. Nalaţi, 17. Mureşan, 16. R. Dobre - 7. Coroian, 9. Tilincă. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Rezerve: 1. Curiman, 3. Popa, 15. L. Ganea, 27. Dumitra, 17. Codoban, 11. Hazdibulici, 20. Târnăvean.

Indisponibili: Tătăruşanu, Arhire, Ragipovici (accidentaţi)

Pandurii Târgu Jiu: 80. Mingote - 14. Popete, 3. A. Rus, 4. Chibulcutean, 6. Cardoso - 7. Wandeir, 21. Fl. Stângă, 60. Marco Soares, 30. I. Iordache - 11. D. Orac, 28. Al. Piţurcă. Antrenor Eugen Neagoe.

Rezerve: 22. Dossey, 16. Rusu, 24. Grecu, 8. Fabio Nunez, 18. Stromajer, 23. Jackson, 32. Jessui.

Indisponibili: Liviu Mihai, Mândrean, Vancea, Păcurar, Arrieta (accidentaţi), Vasilache, Djakpa (suspendaţi).

Partida Gloria Bistriţa - Pandurii Târgu Jiu va fi arbitrată de o brigadă formată din Tiberiu Lajos (central), Sorin Caia, Dan Roşu (asistenţi) şi Cristian Sava (rezervă). Observatorii întâlnirii vor fi Viorel Boiţ şi Florin Prunea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici