Sabău: Nu cred că CFR este vulnerabilă după înlocuirea lui Andone

Antrenorul echipei Gloria Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, miercuri, că nu crede în vulnerabilitatea echipei CFR Cluj, adversara din etapa a VII-a a Ligii I, după schimbarea tehnicianului Ioan Andone cu Maurizio Trombetta.

13 afișări
Imaginea articolului Sabău: Nu cred că CFR este vulnerabilă după înlocuirea lui Andone

Sabău: Nu cred că CFR este vulnerabilă după înlocuirea lui Andone (Imagine: Mediafax Foto)

"Întotdeauna au existat ambiţii foarte mari în meciurile dintre noi şi CFR, sunt mulţi jucători la Gloria care au jucat la Cluj. Este un meci important pentru ambele echipe, după rezultatele neaşteptate din ultima vreme, cei de la CFR vor fi şi mai ambiţioşi. După schimbarea unui antrenor, de cele mai multe ori, jucătorii se ambiţionează, vor să câştige un loc de titular. De multe ori schimbările acestea fac bine, alteori nu. Nu cred că CFR e vulnerabilă. Nu au câştigat ultimele partide şi în joc au avut probleme, dar nu trebuie să o considerăm pe CFR ca pe o echipă în criză, care nu mai are mentalitate de învingător", a spus Sabău.

Ioan Ovidiu Sabău a menţionat că CFR dispune de jucători valoroşi şi, chiar dacă trec prin momente mai grele, aceştia vor fi motivaţi.

"Au fost critici la adresa lor, schimbare de antrenor, nemulţumiri în interiorul echipei. Nu pot spune dacă e bine sau rău că l-au schimbat pe Andone. Tot ce pot aprecia sunt rezultatele, iar el merită tot respectul pentru rezultatele obţinute. Mi-aş dori o victorie în faţa campioanei. Depinde de cât de concentraţi şi motivaţi vom fi", a spus el.

Sabău s-a referit şi la suspiciunile apărute în sezonul trecut la meciul cu CFR, când a folosit mai multe rezerve: "S-a bârfit, am fost acuzaţi... Am spus la momentul respectiv de ce am utilizat anumiţi jucători. Cu un an înainte, s-a spus că am făcut blat cu Urziceni, cu prietenul meu Dan Petrescu. Românii sunt cei mai buni la bârfe. Sper să pun în teren vineri jucătorii cei mai buni".

Partida Gloria Bistriţa - CFR Cluj, din etapa a VII-a a Ligii I, va avea loc vineri, de la ora 17.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici