Sabău: Trebuia să câştigăm cu 3-0 sau 4-0

Tehnicianul Ioan Ovidiu Sabău a declarat, luni, că echipa Gloria Bistriţa ar fi trebuit să câştige cu scorul 3-0 sau 4-0 meciul cu Gloria Buzău, pierdut cu scorul de 0-1, în deplasare, în etapa a XXIX-a a Ligii I.

11 afișări
Imaginea articolului Sabău: Trebuia să câştigăm cu 3-0 sau 4-0

Sabău: Trebuia să câştigăm cu 3-0 sau 4-0 (Imagine: Mediafax Foto)

"Am pierdut pe nedrept. Acest meci trebuia să-l câştigăm cu 3-0 sau 4-0. Buzăul a dat gol din singura ocazie pe care a avut-o în tot meciul. Dacă nu ne trezim cât mai repede, riscăm să fim a patra echipă care va retograda. Aştept să văd caseta cu eliminarea lui Tilincă. Dacă se va dovedi că jucătorul meu a fost lovit, va fi un gest care nu va rămâne fără sancţiuni, iar dacă nu, înseamnă că arbitrul mi-a lăsat gratuit echipa în inferioritate", a spus Sabău.

Tehnicianul formaţiei bistriţene a menţionat că dă credit arbitrului la faza la care buzoienii au cerut penalti apreciind că un fundaş bistriţean a respins mingea cu mâna.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici