Sabrerul Alin Badea, eliminat în optimile de finală ale CM de scrimă de la Kazan

Sabrerul Alin Badea a fost eliminat în optimile de finală ale Campionatelor Mondiale de scrimă ce se desfăşoară la Kazan (Rusia).

42 afișări
Imaginea articolului Sabrerul Alin Badea, eliminat în optimile de finală ale CM de scrimă de la Kazan

Sabrerul Alin Badea, eliminat în optimile de finală ale CM de scrimă de la Kazan (Imagine Tibor Illyes / Mediafax Foto)

Badea, locul 29 mondial, a fost învins cu scorul de 15-7 de sud-coreeanul Bongil Gu, locul 6 în clasamentul Federaţiei Internaţionale de Scrimă (FIE), informează site-ul oficial al competiţiei.

În urma înfrângerii lui Badea, România mai este reprezentată doar de Tiberiu Dolniceanu, numărul 5 mondial, care va juca împotriva germanului Max Hartung, pentru un loc în semifinalele competiţiei.

Hartung (15 FIE) a trecut cu scorul de 15-11 de italianul Enrico Berre (4 FIE).

Partida dintre Dolniceanu şi Hartung este programată de la ora 17.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici