Sala de gimnastică a clubului Dinamo va purta numele Marianei Bitang

Federaţia Română de Gimnastică şi Clubul Sportiv Dinamo au hotărât miercuri ca sala de gimnastică din cadrul CS Dinamo, să poarte numele antrenoarea Mariana Bitang. Decizia vine chiar în ziua în care cea mai titrată tehniciană din gimastica mondială împlineşte 60 de ani.

1009 afișări
Imaginea articolului Sala de gimnastică a clubului Dinamo va purta numele Marianei Bitang

Sala de gimnastică a clubului Dinamo va purta numele Marianei Bitang

Cele două foruri au luat decizia în semn de recunoştinţă şi respect pentru rezultatele avute ca antrenor şi pentru implicarea sa în demararea proiectului de construire a unui centru de pregătire modern în cadrul clubului Dinamo.

Federaţia Română de Gimnastică a informat-o pe Mariana Bitang despre decizie printr-o scrisoare oficială, urmând să aibă loc o festivitate oficială, la o dată ce va fi anunţată ulterior.

„Considerată de către World Record Academy, cea mai de succes antrenoare din lume, a contribuit cu tenacitate şi perseverenţă la succesul olimpic, mondial şi european a mai multor generaţii de campioane! ”, se scrie pe pagina oficială a Federaţiei.

„Nu mai antrenează, dar pasiunea pentru gimnastică este neschimbată. Conduce Fundaţia Casa Campionilor şi alături de Octavian Bellu a iniţiat proiectul „Ţară, ţară vrem campioane”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici