Sala polivalentă Dinamo va putea găzdui meciuri cu public peste trei săptămâni

Sala polivalentă din cadrul Complexului Sportiv Dinamo va putea găzdui meciuri la care să asiste spectatori peste 2-3 săptămâni, când va fi montată o perdea cu apă pe unul dintre pereţi, au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, o sursă din cadrul CS Dinamo.

265 afișări
Imaginea articolului Sala polivalentă Dinamo va putea găzdui meciuri cu public peste trei săptămâni

Sala polivalentă Dinamo va putea găzdui meciuri cu public peste trei săptămâni (Imagine: Bogdan Maran/ Mediafax Foto)

"S-a modificat proiectul sălii, s-a mărit capacitatea de la 1900 de locuri la 2600 pentru a se putea organiza meciuri din cupele europene. Şi pe partea peretelui dinspre Barbu Văcărescu trebuie montată o perdea de apă, lucrare care va fi făcută în 2-3 săpătmâni. Sunt casele apropiate de sală şi trebuie montată această perdea de apă. După aia nu va mai fi nicio problemă. Acum se organizează meciuri pe proprie răspundere, fără spectatori, pentru că jandarmii au spus că nu-şi asumă responsabilitatea", a declarat sursa citată.

Sala polivalentă Dinamo, care a făcut parte din Programul Naţional "Săli de Sport", a fost inaugurată la sfârşitul lunii mai 2013, cu ocazia aniversării a 65 de ani a Clubului Sportiv Dinamo.

Costurile totale de construcţie a sălii au fost de 9,35 milioane de euro, 90 la sută din investiţie fiind suportată de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice prin Compania Naţională de Investiţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici