Salariile jucătorilor de la Poli Iaşi vor fi reduse în sezonul viitor

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Cristian Stărică, a declarat, vineri, că retrogadarea grupării din dealul Copoului va aduce şi o reducere a salariilor jucătorilor.

47 afișări
Imaginea articolului Salariile jucătorilor de la Poli Iaşi vor fi reduse în sezonul viitor

Salariile jucătorilor de la Poli Iaşi vor fi reduse în sezonul viitor (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

"În momentul în care am venit eu la acest club, am găsit o mare problemă legată de contractele jucătorilor. Astfel, mulţi dintre fotbalişti aveau salarii destul de mari, pe care le încasau indiferent dacă jucau sau nu şi indiferent de randamentul dat. Având în vedere că acum am retrogradat în Liga a II-a, se impune o rediscutare a salarilor jucătorilor. Vrem să introducem clauze de performanţă, promovarea urmând să fie plătită bine. Apoi, vom discuta cu fiecare jucător în parte şi, dacă nu le va conveni, vor putea să plece la alte echipe. Eu sper să nu fie asemenea cazuri şi să înţeleagă că nu pot avea în Liga a II-a salarii de primă ligă", a spus Cristian Stărică.

Oficialul grupării ieşene a mai adăugat că săptămâna viitoare urmează să aibă loc o întrunire cu acţionarii şi să se stabilească strategia pentru noul sezon: "Aşteptăm ca săptămâna viitoare să aibă loc o discuţie între acţionarii echipei, pentru a vedea ce vom face în viitor. Din primele discuţii purtate cu acţionarul majoritar, am înţeles că se va ataca promovarea în sezonul viitor. Pentru aceasta trebuie să stabilim bugetul şi echipa cu care vom pleca la drum".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici