Sancţiuni şi sesizare penală după primul amical de pregătire al tricolorilor pentru Euro 2024

  • Incidente au marcat meciul de fotbal dintre România şi Irlanda de Nord, soldat cu sancţiuni pentru unii spectatori.
  • România şi Irlanda de Nord au remizat în primul amical de pregătire al tricolorilor pentru Euro 2024, cu scorul 1-1.
434 afișări
Imaginea articolului Sancţiuni şi sesizare penală după primul amical de pregătire al tricolorilor pentru Euro 2024

Sancţiuni şi sesizare penală după primul amical de pregătire al tricolorilor pentru Euro 2024

Potrivit Jandarmeriei, a fost constatat şi întocmit un act de sesizare în vederea înaintării către organele abilitate pentru portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

De asemenea, s-au dat 7 amenzi în valoare totală de 3.600 de lei, din care:

- cinci sancţiuni contravenţionale în conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive

- două sancţiuni contravenţionale în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Trei spectatori au primit sancţiuni complementare de interzicere a accesului la competiţii sportive pe o perioadă de şase luni.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici