Sandu: Poate reuşim să chemăm Brazilia sau Argentina la inaugurarea stadionului

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a declarat, vineri, că forul pe care îl conduce va încerca să invite la inaugurarea stadionului "Naţional" din Bucureşti o echipă importantă, care ar putea fi Brazilia sau Argentina.

9 afișări
Imaginea articolului Sandu: Poate reuşim să chemăm Brazilia sau Argentina la inaugurarea stadionului

Sandu: Poate reuşim să chemăm Brazilia sau Argentina la inaugurarea stadionului

"Vom încerca să invităm o mare putere fotbalistică la inaugurare. Poate reuşim Brazilia sau Argentina. Când ai un stadion modern poţi invita pe oricine", a spus Sandu, la revenirea de la Comitetul Executiv al UEFA, de la Nyon.

Comitetul Executiv al UEFA a hotărât, joi, în unanimitate, să atribuie oraşului Bucureşti şi noului său stadion "Naţional" dreptul de a organiza finala UEFA Europa League, ediţia 2011-2012.

Ştefan Monus, directorul de construcţii civile al firmei Max Bogl care se ocupă de ridicarea stadionului Naţional din cadrul Complexului Lia Manoliu, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că noua arenă va fi predată la cheie în luna noiembrie a anului 2010.

În cursa pentru finala UEFA Europa League au mai fost arenele "Auf Schalke" - Gelsenkirchen (Germania), "Lansdowne Road" - Dublin (Irlanda), "Emirates" - Londra (Anglia) şi Montjuic - Barcelona (Spania).

Citeşte şi:

Finala UEFA Europa League 2012, găzduită de Bucureşti

Lupescu: Am ajuns la un acord să organizăm finala UEFA Europa Liga în 2012

Naţional Arena - primul stadion din România care va găzdui o finală de cupă europeană

Sandu: Orice club din România cu disponibilităţi materiale poate să atace finala în 2012

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici