Sandu: Suma de reziliere a contractului lui Piţurcă, egală cu contractul anual

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, marţi seară, la o emisiune televizată, că suma de reziliere a contractului selecţionerului Victor Piţurcă este egală cu contractul său anual, 600.000 de euro.

16 afișări
Imaginea articolului Sandu: Suma de reziliere a contractului lui Piţurcă, egală cu contractul anual

Sandu: Suma de reziliere a contractului lui Piţurcă, egală cu contractul anual

"E săptămâna patimilor. Vrem să jumulim cocoşul. E un moment prost şi pentru noi şi pentru ei, avem nevoie de noroc. De ce la Constanţa? Există studii că dacă joci la nivelul mării, sunt avantaje pentru cei care se pregătesc acolo. Franţa e o putere, are prima şansă. Dacă pierdem, şansele noastre scad până la 40 la sută, ar trebui să facem măcar zece puncte în deplasare. Dacă ne bate şi Serbia, nici zece la sută şanse nu mai avem. Din ce ştiu, clauza de reziliere a lui Piţurcă e la acelaşi nivel cu salariul său anual, 600.000. Suma se plăteşte de către cel care ia decizia rezilierii, FRF sau selecţionerul. Dar dacă ne despărţim, cea mai bună ar fi o reziliere amiabilă, aşa e normal", a spus Sandu la Fanatik Show.

El a adăugat că nu poate impune jucători, dar că i-a remarcat pe Tiberiu Ghioane şi Eugen Trică, adăugând că este surprinzător faptul că nu a fost convocat Florin Bratu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici