Şapte sportivi din România participă la Campionatul Mondial de nataţie de la Fukuoka

Şapte sportivi români participă la Campionatului Mondial de nataţie de la Fukuoka, Japonia, care se desfăşoară în perioada 14-29 iulie, a anunţat vineri Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern.

1002 afișări
Imaginea articolului Şapte sportivi din România participă la Campionatul Mondial de nataţie de la Fukuoka

Şapte sportivi din România participă la Campionatul Mondial de nataţie de la Fukuoka

Potrivit FRNPM, la a 20-a ediţie a campionatului mondial se va concura în şase discipline (înot, sărituri în apă, înot sincron, polo pe apă, înot în ape deschise şi sărituri în apă de la mare înălţime/high diving), iar România va fi prezentă în concursurile de sărituri în apă, sărituri în apă de la mare înălţime şi înot.

La sărituri în apă, România va fi reprezentată de Constantin Popovici (platformă 10 m şi high diving), Cătălin Preda (high diving), Alexandru Avasiloae (trambulină 1 m şi 3 m), Angelica Muscalu (platformă 10 m), Amelie Foerster (trambulina 1 m şi 3 m). Din lot mai fac parte Adrian Gavriliu, Florin Avasiloae, Adrian Cherciu (antrenori) şi Ludovic Culotta (kinetoterapeut).

Lotul României la înot îi cuprinde pe David Popovici (100 m şi 200 m liber) şi Andrei Anghel (50 m şi 100 m spate). Din lot mai fac parte Adrian Rădulescu, Marius Grigore (antrenori), Dragoş Luscan (kinetoterapeut), Marcel Ivan (psiholog), Silviu Anastase şi Matei Giurcăneanu.

Delegaţia României este condusă de preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, Camelia Potec.

Calendarul Campionatului Mondial de nataţie din Japonia este următorul:
14-22 iulie - sărituri în apă;
23-30 iulie – înot;
25-27 iulie – high diving.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici