Săpunaru ar putea ajunge la FC Porto

Gruparea FC Porto este interesată de achiziţionarea internaţionalului Cristian Săpunaru, de la Rapid Bucureşti, în tranzacţie putând intra şi fundaşul Joao Paulo, dorit de antrenorul lusitan al giuleştenilor, Jose Peseiro, potrivit presei portugheze.

14 afișări
Imaginea articolului Săpunaru ar putea ajunge la FC Porto

Cristian Săpunaru (Imagine: Mediafax Foto)

Cotidianul A Bola anunţă că oficialii FC Porto îl consideră pe fundaşul rapidist în vârstă de 24 de ani una dintre cele mai bune soluţii pentru acoperirea benzii drepte din defensivă, după plecarea lui Jose Bosingwa la Chelsea Londra. Tranzacţia ar avea mari şanse de reuşită, mai ales că, potrivit aceleiaşi surse, antrenorul portughez al echipei Rapid, Jose Peseiro, este extrem de interesat de achiziţionarea fundaşului de la FC Porto, Joao Paulo Andrade.

Cotidianul Record scrie că oficialii giuleşteni au oferit deja două milioane de euro pentru jucătorul în vârstă de 27 de ani care poate evolua şi în linia de mijloc. De serviciile lui Joao Paulo Andrade este interesată şi formaţia PAOK Salonic, cu care FC Porto are un contract de colaborare şi care ar dori să-l împrumute. Atuul bucureştenilor în lupta pentru fundaşul portughez ar fi salariul pe care acesta ar urma să-l primească, aproximativ 500.000 de euro pe sezon. Jurnaliştii portughezi afirmă că Rapid este interesată şi de atacantul brazilian Adriano Vieira Louzada, pus pe lista de transferuri de FC Porto.

A Bola adaugă că FC Porto îi mai are în vedere, pentru postul de fundaş dreapta, pe argentinianul Marcos Angeleri, de la Estudiantes La Plata, şi pe marocanul Michael Chretien, de la echipa franceză Nancy.

Acţionarul FC Rapid, George Copos, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că nu este de acord cu plecarea fundaşului Cristian Săpunaru la FC Porto, deşi recunoaşte că oferta financiară a grupării portugheze este interesantă.

"Eu cred şi susţin cu tărie asta, că Săpunaru nu este transferabil. Asta e credinţa mea. Săpunaru este un jucător valoros. Să nu uităm că el joacă pe două posturi şi joacă foarte bine. Nu trebuie să renunţăm la el. Nu este momentul. Peste un an va fi mai bine. Oferta este interesantă, dar eu voi vota împotriva transferului. Nu sunt de acord cu plecarea lui", a explicat George Copos, dezminţind un posibil schimb de jucători Cristian Săpunaru - Joao Paulo Andrade cu FC Porto.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici