Săpunaru "şi-a pierdut capul" la finalul meciului cu Benfica

Fundaşul echipei FC Porto, Cristian Săpunaru, a fost protagonistul unor incidente la finalul partidei cu Benfica Lisabona, din Cupa Portugaliei, el primind un cartonaş roşu după încheierea partidei, pentru reproşuri aduse arbitrului, şi luându-se la bătaie cu stewarzi prezenţi pe Stadionul Da Luz.

92 afișări
Imaginea articolului Săpunaru "şi-a pierdut capul" la finalul meciului cu Benfica

Săpunaru "şi-a pierdut capul" la finalul meciului cu Benfica (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Potrivit site-ului maisfutebol.pt, fundaşul român "şi-a pierdut capul" la finalul meciului câştigat de FC Porto, cu scorul de 3-1, în faţa formaţiei Benfica, rezultat ce i-a adus calificarea în finala Cupei Portugaliei.

"Ultimele minute au fost cu mari emoţii pentru fundaşul român, care a văzut un al doilea cartonaş galben după fluierul final al lui Carlos Xistra. Săpunaru a avut o prestaţie bună pe partea dreaptă, participând la multe atacuri. Însă, după al treilea gol al echipei sale, cu zece minute înainte de final, l-a faultat în careu pe Saviola în mod neaşteptat. Arbitrul Carlos Xistra a indicat penalti, iar Săpunaru şi-a pierdut capul. FC Porto, cu trei goluri în deplasare, îşi păstra avantajul, însă românul a devenit disperat. Şi-a ridicat mâinile, a protestat la decizia arbitrului şi s-a dus la bancă să-i ceară antrenorului Villas Boas să-l schimbe, ceea ce s-a şi întâmplat cu trei minute înainte de final", scrie sursa citată.

Site-ul maisfutebol menţionează că, după fluierul final, jucătorul român a început să-i reproşeze din nou arbitrului deciziile luate, acesta arătându-i al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu. Apoi, Săpunaru a intrat în conflict şi cu stewarzii de pe stadion, fiind calmat cu greu.

Săpunaru a mai fost protagonistul unor incidente tot la finalul unui meci între Benfica şi FC Porto, disputat pe 20 decembrie 2009, în urma cărora românul a fost suspendat iniţial şase luni. Apoi, pedeapsa sa a fost redusă la patru etape.

Formaţia FC Porto, cu fundaşul Cristian Săpunaru titular, s-a calificat în finala Cupei Portugaliei, după ce a învins, miercuri, pe Da Luz, echipa Benfica Lisabona, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei. În tur, la Porto, Benfica s-a impus cu scorul de 2-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici