Săpunaru:Te duci cu familia la Disneyland, seara la un restaurant şi eşti măcelărit, este înfiorător

Fundaşul Cristian Săpunaru s-a declarat înfiorat de atentatele de la Paris, soldate cu peste 130 de morţi şi peste 300 de răniţi şi speră ca acest pericol să fie eliminat înaintea desfăşurării Campionatului European de fotbal din Franţa, programat între 10 iunie şi 10 iulie 2016.

218 afișări
Imaginea articolului Săpunaru:Te duci cu familia la Disneyland, seara la un restaurant şi eşti măcelărit, este înfiorător

Săpunaru:Te duci cu familia la Disneyland, seara la un restaurant şi eşti măcelărit, este înfiorător (Imagine: AFP/Mediafax Foto)

"Cei care conduc fotbalul vor lua o decizie dacă se va ţine Campionatul European acolo sau nu. Este totuşi înfiorător... Într-o zi te duci cu familia la Disneyland şi seara ajungi pe la un restaurant şi eşti măcelărit. Să sperăm că aceste probleme se vor rezolva cât de repede posibil. Nu este normal, suntem în anul 2015 şi s-a ajuns prea departe", a spus Săpunaru, luni, la Bologna.

Mijlocaşul Gabriel Torje a declarat că este alături de poporul francez, în urma atentatelor sângeroase comise vineri, dar a precizat că românii nu trebuie să uite victimele incendiului din clubul Colectiv. "Este o tristeţe mare în toată lumea, primii am fost noi cei care am suferit, acum sunt şi cei din Franţa şi suntem alături de ei. Dar nu trebuie să uităm atât de repede ce s-a întâmplat în România şi să trecem cu vederea. Au fost foarte multe victime acolo, sunt încă foarte mulţi oameni în spital, victime ale incendiului şi suntem alături de ei. Le transmitem condoleanţe familiilor pentru că nu am apucat să le spunem. Cred că acum nimic nu-i mai ajută, nici cuvintele, este o pierdere imensă pentru toate familiile şi ne rugăm pentru cei care sunt încă în viaţă şi se luptă între viaţă şi moarte", a afirmat Torje.

Fostul dinamovist a precizat că este trist faptul că derbiul Dinamo - Steaua nu se poate juca pe Arena Naţională, care nu are autorizaţie pentru prevenirea şi combaterea incendiilor. "Sunt foarte multe probleme acum în România, multe controale, nu avem nimic pus la punct. Este trist deoarece un derbi ar trebui să se joace în Bucureşti, pe un stadion mare, să vină suporterii la stadion, însă după această tragedie se caută orice mică neregulă pentru a nu se ajunge la ceea ce s-a întâmplat acum două săptămâni. Noi nu ne-am simţit niciodată în nesiguranţă acolo", a adăugat internaţionalul.

Reprezentativa României va juca, marţi, de la ora 21.45, la Bologna, un amical cu Italia. La această partidă, numele celor decedaţi în incendiul din clubul Colectiv au fost imprimate pe numerele de pe tricourile jucătorilor echipei naţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici