Săpunaru vrea să câştige Liga Campionilor cu FC Porto

Fundaşul român al echipei FC Porto, Cristian Săpunaru, a declarat, luni, că a visat dintotdeauna să evolueze în Liga Campionilor şi vrea să câştige cu formaţia portugheză cea mai importantă competiţie europeană intercluburi, informează ediţia online a cotidianul A Bola.

18 afișări
Imaginea articolului Săpunaru vrea să câştige Liga Campionilor cu FC Porto

Săpunaru vrea să câştige Liga Campionilor cu FC Porto (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

"Vreau să câştig tot şi în asta includ şi Liga Campionilor. Este un vis mare pentru mine să joc în Liga Campionilor. Am avut şi în România acest vis, dar evoluând la FC Porto este mai uşor să joci într-o asemenea competiţie", a spus Săpunaru.

Fostul jucător rapidist a afirmat că FC Porto este cel mai profesionist club din Portugalia şi a făcut referire şi la fotbalul portughez.

"Aici, echipele sunt mereu în Liga Campionilor, pe când în România nu este aşa. Mi-a plăcut debutul pe stadionul Dragao. Este normal să fi fost puţin nervos. Am jucat pentru prima oară la Porto, pe un stadion mare şi în faţa a 42.000 de susţinători. Jesualdo Ferreira este un antrenor foarte bun şi sper să câştigăm multe trofee cu el în acest sezon. Am fost puţin supăraţi pentru eşecul din meciul de prezentare, mai ales pentru că nu meritam acest lucru", a afirmat Săpunaru, citat de site-ul oficial al grupării portugheze.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici