Şase schimbări în lotul feminin de handbal pentru Cupa Mondială faţă de JO

Echipa naţională de handbal feminin a României se va reuni, în 6 octombrie, la Poiana Braşov, cu 16 jucătoare în lot, din care şase sunt noi faţă de cel care a participat la Jocurile Olimpice de la Beijing, conform declaraţiei antrenorului Radu Voina.

90 afișări
Imaginea articolului Şase schimbări în lotul feminin de handbal pentru Cupa Mondială faţă de JO

Jucătoarea Ramona Maier (Imagine arhivă: Mediafax Foto)

Echipa României, pentru Cupa Mondială din Danemarca, va avea următoarea componenţă: Luminiţa Huţupan-Dinu, Tereza Pâslaru, Paula Ungureanu - portari, Valentina Elisei-Ardean, Ramona Maier, Camelia Balint, Cătălina Cioaric, Adina Meiroşu, Carmen Amariei, Aurelia Brădeanu, Narcisa Lecuşanu, Steluţa Luca, Oana Şoit, Mihaela Ani-Senocico, Oana Manea şi Ionela Stanca.

Noutăţile faţă de lotul de la Beijing sunt Paula Rădulescu Ungureanu (portar, Podravka Koprvnica), Camelia Balint (HCM Baia Mare), Steluţa Luca (Oltchim, revenită la lot), Oana Şoit (Elda Prestigio, Spania), Cătălina Cioaric (Oţelul Galaţi) şi Oana Manea (oltchim).

Lotul va rămâne la Braşov până în 13 octombrie, când este programată plecarea în Danemarca, la Cupa Mondială. O nouă convocare va avea loc în 10 noiembrie, pentru pregătirea şi participarea la Trofeul Carpaţi, la Cluj, între 21 şi 23 noiembrie.

"Sperăm să ne vedem sănătoşi cu toţii. Timpul e scurt şi îmi doresc mult să remontăm echipa atât moral, cât şi la nivelul performanţelor", a declarat Radu Voina, pentru MEDIAFAX. Noul antrenor al naţionalei a specificat şi faptul că pot interveni schimbări în componenţa lotului, în funcţie de starea de sănătate a jucătoarelor şi forma lor fizică.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici