Sassuolo, aflată în impas în Serie A, l-a numit pe Davide Ballardini în funcţia de antrenor

Sassuolo l-a numit pe Davide Ballardini în funcţia de antrenor până la finalul sezonului, acesta înlocuindu-l pe Emiliano Bigica, antrenor interimar, după un singur meci pe banca tehnică, a anunţat vineri clubul din Serie A.

46 afișări
Imaginea articolului Sassuolo, aflată în impas în Serie A, l-a numit pe Davide Ballardini în funcţia de antrenor

Sassuolo, aflată în impas în Serie A, l-a numit pe Davide Ballardini în funcţia de antrenor

Bigica a preluat postul după ce Alessio Dionisi a fost demis la sfârşitul săptămânii trecute, după o serie de şase meciuri de campionat fără victorie, în urma cărora Sassuolo a ajuns în pericol de retrogradare.

Dionisi fusese la conducerea echipei de când a preluat frâiele de la Roberto De Zerbi, în 2021, relatează Reuters.

Înfrângerea de miercuri, 1-6, de pe teren propriu în faţa lui Napoli a făcut ca Sassuolo să coboare pe locul 18.

Ballardini, în vârstă de 60 de ani, le-a mai condus în Serie A pe Cagliari, Palermo, Lazio, Genoa şi Bologna.

Duminică, Sassuolo joacă la Hellas Verona, care ocupă locul 17, la egalitate de puncte, 20, atât cu Sassuolo, cât şi cu Cagliari, locul 19.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici