Savicevici: Fiorentina trebuie să decidă pe cine să păstreze dintre Mutu şi Jovetici

Fostul jucător Dejan Savicevici, actualmente preşedintele federaţiei din Muntenegru, a declarat că Stevan Jovetici şi Adrian Mutu nu pot evolua împreună la Fiorentina, iar gruparea italiană trebuie să decidă pe cine dintre aceştia vrea să-l păstreaze la finalul sezonului, informează fiorentina.it.

22 afișări
Imaginea articolului Savicevici: Fiorentina trebuie să decidă pe cine să păstreze dintre Mutu şi Jovetici

Savicevici: Fiorentina trebuie să decidă pe cine să păstreze dintre Mutu şi Jovetici (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Jovetici a avut unele probleme în primul sezon la Fiorentina pentru că nu căpătase încrederea antrenorului. Chiar şi acum este doar rezerva lui Adrian Mutu. Nu cred că Jovetici şi Mutu pot evolua în aceelaşi timp pe teren. Nu vreau să comentez alegerile făcute de Prandelli, dar Fiorentina trebuie să decidă la finalul sezonului pe cine să păstreze dintre cei doi, deoarece ei nu pot fi ţinuţi pe banca de rezerve. Să rămână la Fiorentina încă un sezon pentru a fi doar rezervă ar fi o alegere greşită. Jovetici trebuie să se gândească la viitor, iar pentru a creşte trebuie să joace, nu să rămână rezervă. Pe mine mă interesează ca jucătorul să găsească o cale prin care să evolueze cu regulalitate pentru că ne bazăm pe el la următoarele preliminarii ale Campionatului European", a precizat conducătorul forului din Muntenegru, într-un interviu acordat Radio Toscana.

Fostul internaţional sârb Dejan Savicevici, în vârstă de 43 de ani, a evoluat în campionatul italian în perioada 1992-1998, la gruparea AC Milan.

Internaţionalul muntenegrean Stevan Jovetici se află la AC Fiorentina din vara anului 2008, iar până în prezent a marcat opt goluri în cele 45 de meciuri jucate pentru formaţia din Florenţa în toate competiţiile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici